Terug
Het in de hand houden als je het niet meer in de hand hebt
De regie in eigen hand houden!

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar tegenwoordig ontstaan ze helaas steeds vaker…. situaties waarin u het allemaal niet meer in eigen hand hebt, bijvoorbeeld door ziekte of een ongeluk. Heeft u dan iets geregeld waarmee u de regie toch in eigen hand houdt?
 
Stel, u krijgt zomaar ineens een ongeluk of een ziekte. U begint te dementeren of u raakt in coma. Hoe zit het dan met de beslissingen omtrent belangrijke zaken? Wie kijkt er naar uw verzekeringen, inboedel, huis en medische trajecten? Dan is het toch fijn als er iemand is aangewezen om deze rechtshandelingen namens u te verrichten?

Een levenstestament biedt u de mogelijkheid om de regie daarover helemaal in eigen hand te houden. Simpelweg door een bewindvoerder aan te wijzen en deze volmacht te geven om uw belangen te behartigen en beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld over het alvast uitkeren van het erfdeel of het bewaren van alle wachtwoorden.

Anders dan bij een testament voor als u er niet meer bent, regelt het levenstestament zaken die tijdens uw leven om een beslissing vragen. Van medische machtigingen tot wilsverklaringen, van verzekeringen tot schenken. Het biedt een overzichtelijk geheel van uw wensen voor die situaties waarin u niet meer voor uzelf kunt zorgen.
Wat men over ons zegt
Terug
"Het geeft rust om de zaken goed geregeld te hebben"
Linda van de Oudeweetering
expert in luisteren naar cliënten en inspelen op hun wensen
“Ik streef ernaar om iedere klant iets extra’s mee te geven. Niet alleen dat advies waarvoor ze eigenlijk kwamen, maar meer dan dat”
Stel een vraag over dit onderwerp aan Linda van de Oudeweetering
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.
Typ bovenstaande code over.

Onze expertise uitgedrukt in blogartikelen