Terug

5 jaar notaris!

Linda van de Oudeweetering //
Op 1 juni 2013 nam ik het notariskantoor over van notaris Van den Nouland.
Een jaar daarvoor kreeg ik van hem de vraag of ik zijn kantoor wilde voortzetten en dat aanbod kwam voor mij precies op het juiste moment. Met veel enthousiasme ben ik in Oegstgeest aan de slag gegaan. Eerst met een klein team en naarmate de tijd verstreek met meer medewerkers. Het kantoor dat door de eerste notaris Anneke Klein Lankhorst is gestart in 1990 kreeg de naam Notariskantoor Oegstgeest. Gezien mijn notariële ervaring in de Bollenstreek waar cliënten mijn naam al kenden heb ik ervoor gekozen het kantoor mijn naam te geven.
 
De afgelopen vijf jaren zijn omgevlogen en met veel plezier kijk ik uit naar de toekomst en vooral de verhuizing van kantoor die steeds dichterbij komt naar de Warmonderweg 24.
 
 
Terug
Stel een vraag over dit onderwerp
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.
Typ bovenstaande code over.