Terug

Problemen voorkomen bij vermissing

Linda van de Oudeweetering //
Partners van langdurig vermiste personen kunnen geen financiële zaken afhandelen zolang de vermiste persoon niet is gevonden. Ook niet als zij zijn getrouwd. Een levenstestament bij de notaris kan uitkomst bieden.
Bij vermissing van een partner kunnen familieleden van vermiste personen problemen ervaren. Een partner krijgt vaak geen nabestaandenpensioen, maar heeft vaak wel verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheek die gewoon moet worden afgelost.
 
Een levenstestament biedt hierbij een uitkomst. Hierin legt iemand vast wie namens hem of haar beslissingen mag nemen als deze persoon hiertoe zelf niet meer in staat is. Bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval. Dat instrument is ook bruikbaar in geval van vermissing.
 
Wilt u meer weten over het levenstestament? Loopt u eens bij ons binnen en vraag naar de brochure van het levenstestament en de aandachtspuntenlijst.
Geen tijd om langs te komen? We kunnen de brochure ook naar u mailen of per post versturen.
 
Terug
Stel een vraag over dit onderwerp
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.
Typ bovenstaande code over.

Ook leuk om te zien