Terug

Nieuwe collega

Remco van den Berg //
In dit blog stel ik mijzelf graag aan u voor.

Mijn naam is Remco van den Berg en ik ben sinds 1 april 2020 als kandidaat-notaris verbonden aan Notariskantoor Van de Oudeweetering.
 

Na mijn studie in Leiden ben ik mijn notariële loopbaan zo'n zes jaar geleden begonnen in de Amsterdamse stadspraktijk. Ik heb mij vooral gericht op de advisering van particulieren en ondernemers en hield mij daarnaast bezig met algemeen nut beogende instellingen (ANBI). Vorig jaar heb ik de postacademische opleiding estate planning gevolgd en sindsdien ben ik aangesloten bij de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).

Ik zie het als een mooie stap om nu werkzaam te zijn in 'mijn eigen' regio. In de dagelijkse praktijk houd ik mijn focus op het notariële familierecht, dat wil zeggen samenlevingscontracten, huwelijksvoorwaarden, levenstestamenten, schenkingen, testamenten en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarbij hoort natuurlijk ook nog de eigen onderneming of het familiebedrijf. Ik neem graag de tijd om aan mijn cliënten een passend en praktisch advies te geven, met oog voor de belangen van alle betrokken partijen.

U kunt mij tegenkomen bij een bespreking op kantoor en/of als behandelaar van uw dossier. Daarnaast kan ik de notaris bij haar afwezigheid waarnemen en in dat geval als haar waarnemer akten passeren.

Ik kijk ernaar uit om u bij gelegenheid te ontmoeten. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek, bijvoorbeeld als u van plan bent te gaan trouwen of uw erfenis goed wilt regelen, maar ook om uw bestaande huwelijksvoorwaarden of testament eens opnieuw te laten beoordelen.
Terug
Stel een vraag over dit onderwerp
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.
Typ bovenstaande code over.