Terug

Dinsdag 30 oktober 2018 lezing over het levenstestament

Linda van de Oudeweetering //

Dinsdag 30 oktober 2018 nodigt de Werkgroep Mantelzorgcafé Oegstgeest iedereen uit om onder het genot van een kopje koffie of thee te luisteren naar de lezing van notaris van de Oudeweetering uit Oegstgeest over het levenstestament. Dit is het tweede café van de najaars-reeks.
Wat is het levenstestament precies en hoe is het ontstaan. Welke zaken kun je vooraf vast leggen zodat je bent voorbereid en op de toekomst. Hoe houdt je de regie in eigen hand, als jij of je partner geconfronteerd wordt met zaken zoals een beroerte, dementie of een ernstige ziekte. In een levenstestament regel je wie jouw zaken behartigt tijdens je leven en legt je je wensen vast voor het geval je dit op enig moment zelf niet meer kunt. In een levenstestament kunt je ook wilsverklaringen opnemen, zoals een behandelverbod en /of euthanasieverklaring.

Het mantelzorg café is er voor iedereen die zorgt voor iemand anders en het prettig vindt om ervaringen uit te wisselen. Iedereen is van harte welkom, toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig, Het mantelzorgcafé organiseert in het najaar van 2018 serie van 3 informatie bijeenkomsten waarvan dit de tweede is.

Dinsdag 30 oktober 2018 van 14.00 tot 16.00 in de Haeswijkflat, President Kennedylaan 141 Oegstgeest, lezing over het levenstestament door notaris van de Oudeweetering uit Oegstgeest.

Wilt u meer weten over het levenstestament? Loopt u eens bij ons binnen en vraag naar de brochure van het levenstestament en de aandachtspuntenlijst.
Geen tijd om langs te komen? We kunnen de brochure ook naar u mailen of per post versturen.
Terug
Stel een vraag over dit onderwerp
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.