Terug

Bruidsbeurs bij La France was weer een groot succes!

Mendi van Setten //

Voor de vierde keer op rij stond Notariskantoor Van de Oudeweetering zondag 10 februari 2019 op de Bruidsbeurs bij La France in Oegstgeest.
 
Heel veel gelukkige stellen hebben zich laten informeren over trouwen volgens het wettelijk stelsel of het vastleggen van afwijkende afspraken die zij samen overeenkomen in huwelijksvoorwaarden. Reacties als: "dat wist ik helemaal niet" of "nou schat we moeten toch eerst nog even langs de notaris voor we gaan trouwen" kwamen niet zelden voorbij.
Heel verstandig, laat je goed informeren over jullie situatie! Inmiddels zijn er al heel wat aanstaande bruidsparen op gesprek geweest en kunnen zij straks met een gerust hart "JA, ik wil" zeggen.

Er was ook een vragenformulier die ingevuld kon worden, met weetjes en feiten rondom het huwelijk. De winnaar kon een dinerbon winnen om samen romantisch te eten. Deze bon hebben we inmiddels aan de winnaar overhandigd.
Gaan jullie ook trouwen maar hebben jullie de bruidsbeurs bij La France (en daarmee ook ons kantoor) gemist, bel ons voor het maken van een afspraak zodat jullie ook met een gerust hart het huwelijksbootje kunnen instappen.
Terug
Stel een vraag over dit onderwerp
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.
Typ bovenstaande code over.