Geen stoffig kantoor met dichte deuren en bureaus vol dossiers, maar een eigentijds en laagdrempelig notariaat.

Notariskantoor 3.0 wordt het al gekscherend genoemd. En wie er naar binnenloopt, weet precies waarom.
 

Precies zoals Linda van de Oudeweetering sinds de overname van Roland van den Nouland in juni 2013 voor ogen heeft. Vanuit standplaats Oegstgeest bedient dit moderne notariskantoor de regio verfrissend, actief en betrokken.

Met haar jarenlange ervaring bij een notariskantoor in de regio was Linda er wel aan toe om de titel kandidaat-notaris achter zich te laten. Met een positieve herinnering aan haar rol in nieuwbouwproject De Rietkaag in Oegstgeest hoefde ze niet lang na te denken over haar vestigingsplaats.

Na afronding van de universitaire rechtenstudie gevolgd door de notariële beroepsopleiding en een gedegen ervaring met alle facetten van het notariaat op zak gaat ze meer dan goed voorbereid aan de slag. Fris en vernieuwend omdat ze een eigentijdse visie heeft, met daarnaast haar deskundigheid en het grote netwerk dat ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

Linda van de Oudeweetering

Notaris

"Ik streef ernaar om iedere klant iets extra’s mee te geven. Niet alleen dat advies waarvoor ze eigenlijk kwamen, maar meer dan dat."

linked-in
linked-in
linked-in

Rosalie Wesseling

Toegevoegd notaris

"Door mijn ervaring op de gebieden ondernemingsrecht, familierecht en vastgoed ben ik in staat om zaken vanuit verschillende oogpunten te benaderen en op te lossen."

linked-in
linked-in
linked-in

Remco van den Berg

Kandidaat-notaris

"Ik neem graag de tijd om aan mijn cliënten een passend en praktisch advies te geven bij het regelen van bijvoorbeeld hun samenleving, schenking of erfenis."

linked-in
linked-in
linked-in

Kim Persoon

Kandidaat-notaris

"Ik zie het als een uitdaging om voor klanten lastige teksten begrijpelijk en toegankelijk te maken."

linked-in
linked-in
linked-in

Mendi van Setten

Management assistent

"Als eerste aanspreekpunt probeer ik de klanten op hun gemak te stellen, welkom te laten voelen en met een goed gevoel te laten vertrekken."

linked-in
linked-in
linked-in

Trudy van Beek-Fernig

Senior notarieel medewerker

"Door zeer accuraat en vlot te werken hoop ik dat mensen hun persoonlijke informatie met een gerust hart en vol vertrouwen bij mij achterlaten."

linked-in
linked-in
linked-in

Joanne Korsuize-van de Braak

Paralegal

"Ik wil mijn klanten graag ontzorgen bij de overdracht van hun huis."

linked-in
linked-in
linked-in

Maxime van Wamel

Paralegal

"Het interessante aan werken in het notariaat vind ik de veelzijdigheid aan zaken. Iedere cliënt is uniek en dat maakt het werk voor mij bijzonder."

linked-in
linked-in
linked-in

Mathijs Koenen

Office manager

"Graag geef ik de klanten een warm welkom op kantoor, zodat ze zich op hun gemak voelen."

linked-in
linked-in
linked-in