Terug
Hoe voorkom ik problemen als ik er niet meer bij ben?
Hoe laat ik alles zorgeloos na?

Nalatenschap. Een belangrijk en niet te onderschatten onderwerp in ieders leven. Want als er niets geregeld is, dan bepaalt de wet wat er met uw nalatenschap gebeurt. Maar wilt u dat wel? Hoe zorgt u er nu voor dat u ontzorgt, ook als u er straks niet meer bent?
Hoe zorgt u ervoor dat de fiscus niet alles krijgt als u overlijdt? Wie houdt de familie bij elkaar als u er straks niet meer bent? En hoe voorkom u dat je ex uw vermogen alsnog via de kinderen erft? Stuk voor stuk belangrijke vragen die u flink bezig kunnen houden, maar die u heel eenvoudig en beter nu al kan regelen.

Een testament biedt dan uitkomst. Hierin kunt u namelijk laten vastleggen wat er met uw nalatenschap moet gebeuren als u overlijdt. Uw erfenis aan een goed doel schenken? Een voogd of bewindvoerder benoemen? Een executeur aanwijzen die de nalatenschap mag afwikkelen? U kunt het allemaal in uw testament laten vastleggen.

Heeft u al een testament? Vergeet dan niet om uw wensen voor uw nalatenschap regelmatig te toetsen aan de actualiteit bij de notaris. Klopt alles nog wel of is de situatie ondertussen veranderd? Dan is het belangrijk dit ook in het testament aan te passen. Een testament kan altijd worden gewijzigd of ingetrokken.
Wat men over ons zegt
Terug
"Wij leveren graag maatwerk, want niemand is hetzelfde"
Remco van den Berg
expert in het regelen van uw nalatenschap
“Ik neem graag de tijd om aan mijn cliënten een passend en praktisch advies te geven bij het regelen van bijvoorbeeld hun samenleving, schenking of erfenis”
Stel een vraag over dit onderwerp aan Remco van den Berg
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.
Typ bovenstaande code over.

Onze expertise uitgedrukt in blogartikelen