Terug
De mooiste dag van je leven, ook op papier
Hoe zorgen we nu het beste voor elkaar?

Van plan om te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan? Een spannende en leuke tijd! Natuurlijk moet er van alles geregeld worden. Maar hebben jullie je mooiste dag van jullie leven ook op papier gezet? Hebben jullie zaken netjes geregeld met elkaar en vastgelegd hoe u wilt zorgen voor elkaar?
Jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan, gefeliciteerd! Een hectische tijd waarbij veel op jullie afkomt. Maar vergeet ook vooral niet om alles op papier te zetten! Met huwelijkse of partnerschapsvoorwaarden leggen jullie alle gemaakte afspraken netjes op papier vast. Zodat er straks geen onenigheid over kan ontstaan.

Stel nu dat u meer ingebracht heb dan de ander. Dat u ondernemer en persoonlijk aansprakelijk te stellen eigenaar van een eenmanszaak bent. Of in het buitenland bent getrouwd en nu hier in Nederland samen gaat wonen. Dan is het wel zo fijn als u weet waar u aan toe bent en uw zaakjes goed geregeld zijn.

Met huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden bepalen jullie zelf wat u wel en wat u niet samen wilt delen en houdt u de regie in eigen hand! Zo kunt u vastleggen welke bezittingen en schulden van jullie samen en welke persoonlijk zijn. Ook kunt u vast laten leggen of het pensioen gedeeld mag worden en hoe u voor elkaar zorgt als het onverhoopt misgaat.
Wat men over ons zegt
Terug
"Als je het goed vastlegt, kun je het daarna loslaten"
Rosalie Wesseling
expert in het verdiepen in uw persoonlijke situatie om de beste juridische oplossing te vinden
“Door mijn ervaring op de gebieden ondernemingsrecht, familierecht en vastgoed ben ik in staat om zaken vanuit verschillende oogpunten te benaderen en op te lossen”
Stel een vraag over dit onderwerp aan Rosalie Wesseling
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.
Typ bovenstaande code over.

Onze expertise uitgedrukt in blogartikelen