Terug

Betrouwbaar, betrokken en bereikbaar!

Mathijs Koenen //

In deze tijden van onzekerheid wilt u als klant natuurlijk een zo goed mogelijk advies. Ons kantoor is nog volop in bedrijf en wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening op een hoog niveau blijft, uiteraard met inachtneming van alle maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen conform de regels van het RIVM.

 
Ik kan mij goed voorstellen dat u zich juist nu in deze onzekere tijden zorgen maakt over of u alles wel goed geregeld heeft. Zijn er zaken waar u nog niet aan gedacht heeft en zijn er als u al een testament heeft nog belangrijke wijzigingen door te voeren?

Wij kijken graag voor u naar de mogelijkheden en denken met u mee. Wat kunnen wij voor u betekenen en waar heeft u op dit moment behoefte aan?

Ons kantoor biedt ook de mogelijkheid om via een video verbinding zaken te bespreken, denkt u hierbij aan een bespreking met de (kandidaat-)notaris voor een (levens)testament, een samenlevingscontract, huwelijksvoorwaarden, een oprichting van een B.V. of schenkingen.

Zelfs nu er zo veel afstand is kunnen we op die manier dichtbij zijn.

Schroom niet om te bellen als u met vragen zit. Ik help u graag!
 
Terug
Stel een vraag over dit onderwerp
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.
Typ bovenstaande code over.