Terug

Toegevoegd Notaris

Nicole Pijnenburg-Verhoogt //
Nicole Pijnenburg-Verhoogt benoemd tot toegevoegd notaris bij Notariskantoor Van de Oudeweetering.

Donderdag 7 september 2017 is Nicole Pijnenburg-Verhoogt door de Rechtbank Den Haag beëdigd als toegevoegd notaris bij Notariskantoor Van de Oudeweetering.
Oegstgeest
Haar notariële carrière begon in Oegstgeest toen zij tijdens haar studie Notarieel Recht werkzaam was bij Anneke Klein Lankhorst, de eerste notaris in Oegstgeest. Na het afronden van haar studie heeft zij enkele jaren gewerkt voor een middelgroot notariskantoor, waar zij haar interesse voor de ondernemingsrechtelijke praktijk ontwikkelde. In 2011 besloot zij terug te keren naar Oegstgeest om daar haar werkzaamheden binnen het notariaat voort te zetten, vanaf 2013 opnieuw bij een vrouwelijke notaris, Linda van de Oudeweetering.

Ondernemingsrecht
Naast het ondernemingsrecht houdt zij zich ook bezig met onroerend goedrecht en personen- en familierecht. Nicole Pijnenburg-Verhoogt: “Juist in de ondernemingsrechtelijke praktijk is het van belang dat cliënten ook naar hun persoonlijke situatie kijken. Wie gaat bijvoorbeeld de onderneming besturen op het moment dat u daartoe, om welke reden dan ook, (tijdelijk) niet in staat bent? En zijn uw huwelijksvoorwaarden, die zijn opgesteld toen u als ondernemer ging trouwen, eigenlijk nog wel up to date?”

Benoeming
Nicole Pijnenburg-Verhoogt: “Deze nieuwe fase in mijn notariële carrière is een mooie stap. De benoeming tot toegevoegd notaris is een bijzondere gebeurtenis. Door mijn benoeming kan ik nu zelf een zaak van begin tot eind behandelen, wat prettig is voor zowel de cliënt als voor mijzelf”.
Terug
Stel een vraag over dit onderwerp
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.