Terug

De Bruidsbeurs was weer een groot succes!

Linda van de Oudeweetering //
Op zondag 19 maart was er weer een geslaagde editie van de Bruidsbeurs bij Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. Notariskantoor Van de Oudeweetering was één van de aanwezige deelnemers.
 
De beurs werd druk bezocht door aanstaande bruidsparen. Zij konden kennismaken met de trouwlocatie en met allerlei leveranciers van producten en diensten. Je denkt dan al snel aan de taart, bloemen of muziek, maar vergeet vooral de notaris niet. Linda van de Oudeweetering, Rosalie Wesseling en Remco van den Berg gingen met bezoekers het gesprek aan. Wat zijn huwelijkse voorwaarden en wanneer is het verstandig om die te maken?

De bezoekers werden uitgenodigd om een korte quiz te maken. Onder de winnende deelnemers hebben wij twee cadeaubonnen van een bekende patisserie verloot. De gelukkige winnaars hebben hun prijs inmiddels persoonlijk overhandigd gekregen op ons kantoor.

Heb je de bruidsbeurs gemist? Of wil je rustig verder praten over de juridische gevolgen van een huwelijk? Neem gerust contact met ons op en laat je goed voorlichten over het nut van huwelijkse voorwaarden en testamenten.
 
Terug
Stel een vraag over dit onderwerp
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.
Typ bovenstaande code over.