Geen stoffig kantoor met dichte deuren en bureaus vol dossiers, maar een eigentijds en laagdrempelig notariaat.

Notariskantoor 3.0 wordt het al gekscherend genoemd. En wie er naar binnenloopt, weet precies waarom.
 

Precies zoals Linda van de Oudeweetering sinds de overname van Roland van den Nouland in juni 2013 voor ogen heeft. Vanuit standplaats Oegstgeest bedient dit moderne notariskantoor de regio verfrissend, actief en betrokken.

Met haar jarenlange ervaring bij een notariskantoor in de regio was Linda er wel aan toe om de titel kandidaat-notaris achter zich te laten. Met een positieve herinnering aan haar rol in nieuwbouwproject De Rietkaag in Oegstgeest hoefde ze niet lang na te denken over haar vestigingsplaats.

Na afronding van de universitaire rechtenstudie gevolgd door de notariële beroepsopleiding en een gedegen ervaring met alle facetten van het notariaat op zak gaat ze meer dan goed voorbereid aan de slag. Fris en vernieuwend omdat ze een eigentijdse visie heeft, met daarnaast haar deskundigheid en het grote netwerk dat ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

Linda van de Oudeweetering

Notaris

"Ik streef ernaar om iedere klant iets extra’s mee te geven. Niet alleen dat advies waarvoor ze eigenlijk kwamen, maar meer dan dat."

linked-in
linked-in
linked-in

Suzanne Koek-Schrama

Kandidaat-notaris

"Mijn idee is om de klanten niet te benaderen met hoogdravende juridische taal, maar juist met een heldere uitleg en passend advies zodat mijn klanten weten waar zij hun handtekening voor zetten."

linked-in
linked-in
linked-in

Mendi van Setten

Management assistent

"Als eerste aanspreekpunt probeer ik de klanten op hun gemak te stellen, welkom te laten voelen en met een goed gevoel te laten vertrekken."

linked-in
linked-in
linked-in

Trudy van Beek-Fernig

Senior notarieel medewerker

"Door zeer accuraat en vlot te werken hoop ik dat mensen hun persoonlijke informatie met een gerust hart en vol vertrouwen bij mij achterlaten."

linked-in
linked-in
linked-in

Joanne Korsuize-van de Braak

Paralegal

"Ik wil mijn klanten graag ontzorgen bij de overdracht van hun huis."

linked-in
linked-in
linked-in