Terug
Een frisse blik op je eigen organisatie leidt tot verandering.
Herstructurering? Frisse blik voor verandering!

U wilt uw onderneming reorganiseren en naar een hoger plan tillen. Een fantastisch en ambitieus plan, maar hoe dan? Hoe onderzoekt en verbetert u de juridische structuur van uw bedrijf? Weet u welke mogelijkheden er zijn om uw organisatie te herstructureren?
Stel, u heeft al jaren een bedrijf, maar wilt dit nu naar een hoger niveau tillen. U wilt door, u wilt meer, u wilt beter…. maar hoe? Hoe herstructureert en verbetert u uw organisatie? Het zou toch fijn zijn als u voorafgaand aan die belangrijke keuzes inzichtelijk had welke mogelijkheden er zijn om uw onderneming te veranderen.

Met een notariaat aan uw zijde krijgt u inzicht en een frisse wind die meekijkt. Zo kunt u vooraf gedegen onderzoeken hoe u de juridische structuur van uw onderneming kunt verbeteren. U krijgt helder antwoord op vragen of het bijvoorbeeld beter is om uw eenmanszaak om te zetten in een bv, een aparte holding op te richten of om een fusie aan te gaan.

Of denk ook eens aan de belangen van betrokken financiers, schuldeisers en de fiscus. Dan is het bijvoorbeeld handig om de lopende contracten te controleren. En wat als er een bestuurder uitstapt? Doelen zullen opnieuw gesteld of bijgesteld en gelieerde bedrijven misschien opnieuw opgezet of activiteiten gesplitst moeten worden.
Wat men over ons zegt
Terug
"Omdat voor een ondernemer de zaken altijd voor gaan!"
Nicole Pijnenburg-Verhoogt
expert in ondernemingsrecht
Ik vind het belangrijk dat mensen ook zelf begrijpen hoe iets in elkaar steekt, zodat ze met een persoonlijk advies én een goed gevoel de deur uitstappen.
Stel een vraag over dit onderwep aan Nicole Pijnenburg-Verhoogt
Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.
Benieuwd naar hoe wij omgaan met uw privacy Bekijk onze privacypolicy.

Onze expertise uitgedrukt in blogartikelen